Service en Onderhoud

Ook Volvo Penta scheepsmotoren hebben onderhoud nodig. Onderhoud voorkomt onnodige slijtage en storingen. Belangrijk dus voor zorgeloos vaarplezier. Middelzee Motoren is uw partner voor het vaarklaar maken en onderhoud gedurende het vaarseizoen.

De moderne motoren van Volvo Penta zijn vanaf de D3-serie uitgerust met diverse computers. Ook deze computers hebben ‘onderhoud’ nodig in de vorm van software-updates. Middelzee Motoren kan dit voor u verzorgen middels het geavanceerde Vodia 5 systeem. Aan de hand van het serienummer wordt gekeken of uw motor in aanmerking komt voor nieuwe software of dat er lopende campagnes aanwezig zijn.

Middelzee Motoren beschikt over een moderne werkplaats in Sneek waar we alle noodzakelijke services kunnen uitgevoeren.
Reparaties worden onder garantie uitgevoerd en uiteraard gebruiken we originele onderdelen: de garantie dat uw Volvo Penta motor ook echt Volvo Penta blijft. In onze eigen werkplaats hebben wij de mogelijkheid schroefassen (koelwater)pompassen, lagers te draaien.

Kiezen voor eigen bootonderhoud

In uw gebruikershandleiding van uw boot vindt u instructies voor het uitvoeren van de meeste onderhoudswerkzaamheden.

Volvo Penta onderdelen

Middelzee Motoren heeft de meest gangbare onderdelen voor het onderhoud van uw motor. Kijk op onze webshop, kom langs of bel.

Zorg dat u het serienummer van uw motor bij de hand heeft. Kunt u uw serienummer niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Openingstijden

Op werkdagen: 08:00 - 17:00
Zaterdag: op afspraak