Volvo Penta D2 motor

Volvo Penta D2

Uiterst betrouwbaar, schoon, stil en met minimale trillingen. Deze motoren hebben een hoge koppel bij lage toeren dat betekent veel kracht en snelle respons bij het manoeuvreren in een jachthaven, bij sterke voorwind en in kleine ruimtes.

 

Met een stijf motorblok en een cilinderkop uit één stuk is deze Volvo Penta scheepsdieselmotor ontworpen en gebouwd om enorm sterk te zijn. Dit geeft een uitstekende betrouwbaarheid en een lange levensduur.

 

Bij zowel de deze D2 als de D1 is een zoetwater koeling standaard. Deze zoetwater koeling vermindert interne corrosie en stelt de motor in staat om onder alle omstandigheden een constante en optimale bedrijfstemperatuur te handhaven.

Deze D2 serie bestaat alleen uit dieselmotoren met 4 cilinders. Verder zijn deze verkrijgbaar met Saildrive of een keerkoppeling met rechte of omlaag gerichte as.

 

D2 modellen

De D2 series is verkrijgbaar in de volgende modellen:

 

Heeft u vragen over deze motoren of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder, neem dan contact op door te bellen naar 0515-559543, mail ons op info@middelzee.nl of stuur ons een WhatsApp bericht.

Openingstijden

Op werkdagen: 08:00 - 17:00
Zaterdag: op afspraak