Volvo Penta D1 motor

Volvo Penta D1 motor

Deze dieselmotoren zijn uiterst betrouwbaar, schoon, stil en met minimale trillingen. Deze motoren hebben een hoge koppel bij lage toeren voor het makkelijk manoeuvreren. Het lage trillingsniveau wordt bereikt door een dynamisch uitgebalanceerd ontwerp dat uiterst efficiënte rubberen isolatie bevat. Het lagere motortoerental en een inlaatlucht geluiddemper verlagen het geluidsniveau en dragen bij tot meer comfort aan boord.

 

Bij zowel de D1 als de D2 is een zoetwater koeling standaard. Deze zoetwater koeling vermindert interne corrosie en stelt de motor in staat om onder alle omstandigheden een constante en optimale bedrijfstemperatuur te handhaven. Deze motor is ideaal om te gebruiken wanneer u bijvoorbeeld een zeilboot hebt.

 

De meest compacte motoren in de serie zijn de 2- en 3- cilinder dieselmotoren met Saildrive en of keerkoppeling met rechte of omlaag gerichte as.

 

D1 modellen

De D1 series is verkrijgbaar in de volgende modellen:


Heeft u vragen over deze motoren? Wij helpen u graag verder, neem dan contact op door te bellen naar 0515-559543, mail ons op info@middelzee.nl of stuur ons een WhatsApp bericht.

Openingstijden

Op werkdagen: 08:00 - 17:00
Zaterdag: op afspraak