Maatregelen coronavirus

10 april 2020

Middelzee Motoren is volledig aan het werk. Echter, vanwege de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben we vanzelfsprekend de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen om u verantwoord van dienst te kunnen zijn.

Maatregelen in onze winkel

Voor uw eigen veiligheid en voor die van onze medewerkers hebben we maatregelen getroffen om het contactmoment zo kort mogelijk te houden en de minimale afstand van anderhalve meter te kunnen hanteren:

  • Onze winkel is deels toegankelijk.
  • Wij verzoeken u uw bestelling vooraf aan ons door te geven per telefoon, mail of WhatsApp.
  • Uw bestelling wordt tijdig klaargezet.
  • Wij verzoeken u uw bestelling contactloos te betalen als u deze afhaalt.

Maatregelen voor service op locatie

Voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan uw boot kunt u een afspraak maken per telefoon of mail. In eerste instantie overleggen we met u of het mogelijk is om uw boot aan te leggen in onze haven. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan komt de monteur naar u toe, mits de haven waar uw boot ligt aangemeerd toegankelijk is. In dat geval hanteren wij de volgende maatregelen:

  • Wij verzoeken u de sleutels van uw boot te overhandigen aan de monteur.
  • Wij verzoeken u van boord te blijven tot de monteur zijn werkzaamheden heeft voltooid, zodat hij zijn werk kan doen op voldoende afstand van anderen.
  • Mocht het noodzakelijk zijn om de monteur iets uit te leggen, dan verzoeken wij u dit te doen op minimaal anderhalve meter afstand.

Wij hopen op uw begrip voor de situatie en vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben over deze maatregelen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Openingstijden

Op werkdagen: 08:00 - 17:00
Zaterdag: op afspraak