Inbouw

Wanneer u besluit tot het laten inbouw en van een nieuwe motor door Middelzee Motoren, dan wordt uw boot door ons uit het water gehaald en opgebokt. Wij bouwen de oude motor uit en passen de fundatie aan aan de nieuwe scheepsmotor. Indien nodig vernieuwen we ook de schroefas en in de meeste gevallen worden ook het brandstoffilter, het wierfilter en de slangen vernieuwd.

Met behulp van een schroefberekening bepalen we de juiste schroef voor de nieuwe situatie. Nadat de inbouw is afgerond, zal er een proefvaart door ons plaatsvinden. Als alles goed is in- en afgesteld, nodigen we u, als eigenaar, uit voor een gezamenlijke proefvaart. Tijdens deze proefvaart wordt alles over de nieuwe scheepsmotor verteld en uitgelegd.

Servicebeurt

Na een vooraf afgesproken aantal draaiuren volgt een eerste servicebeurt. We controleren hierbij of alles nog klopt, conform een door Volvo Penta opgestelde checklist.

We verzamelen de gegevens van de motor, boot en eigenaar in onze database. Mochten er campagnes voor de motor volgen, dan geven wij dat aan u door. Hierdoor wordt de betrouwbaarheid nog beter.

Kortom… bij Middelzee Motoren bent u op het juiste adres voor uw motorinbouw!

Openingstijden

Op werkdagen: 08:00 - 17:00
Zaterdag: op afspraak